❗️NYEREMÉNYJÁTÉK ❗️

Regisztrálj és légy a 20 szerencsés egyike, akik megnyerhetik

első könyvünket!

FEBRUÁR 10-ÉN SORSOLUNK. NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET!

JELENTKEZZ NYEREMÉNYJÁTÉKUNKRA FEBRUÁR 9. ÉJFÉLIG!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Halmi-Rusák Patrícia és Halmi Bence bemutatja:

Énmárka, ahogy arról nem beszélnek…

Fókuszban az Instagram és a TikTok

2020-ban több év énmárkaépítés után fogalmazódott meg bennünk először a gondolat, hogy kellene írjunk egy könyvet…

Az oka egészen egyszerű volt. Ekkorra minden létező könyvet elolvastunk, a legtöbb elérhető online és offline kurzuson részt vettünk, ám 1-2 üdítő kivételtől eltekintve nem akadt olyan, ahol azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást kaptunk volna énmárkánk felépítésével, valamint az Instagram és a TikTok platform használatával kapcsolatban.

Azt szerettük volna, hogy legyen mellettünk egy olyan ember, aki nem csupán több tízezer eladott könyv tapasztalatával rendelkezik, de megtestesíti célcsoportunkat és tud egy olyan ember fejével gondolkodni, aki csak most indul el a Social Media útján.
Így hozott össze minket a sors Nyíri Zoltánnal, aki könyvünk szerkesztője és egyben interjúztatónk lett az Énmárka, ahogy arról nem beszélnek… megírása során.

Hogy ő mit gondol a könyvünkről és munkásságunkról?

Nyíri Zoltán

Kommunikációs tréner, üzleti író, előadó
 • 40 körüli korosztály vagy?
  Akkor valószínűleg hozzám hasonlóan te is az iWiW-et vagy a MyVIP-et hagytad el a Facebookért a 2010-es évek elején.

 • 30+-os vagy?
  Akkor valószínűleg egyszerre Facebookozol és Instagramozol, váltakozó intenzitással és sikerrel.

 • A 20-as éveidben jársz?
  Akkor valószínűleg nem is érted, hogy lehetett élni valaha Insta és TikTok nélkül.

Bármelyik fenti csoportba is tartozol, biztos vagyok benne, hogy szeretnél hatékonyabban kommunikálni a közösségi oldalakon, ha ezt a könyvet a kezedbe vetted.

Én jelenleg a 10. könyvemet írom, és mindig két szempontot tartottam szem előtt:

 • A legjobbaktól szeretek tanulni:
  Ennek érdekében gyakorlatias, életből vett példákat gyűjtök folyamatosan értékesítőktől, cégvezetőktől, és ezeket gyúrom tananyaggá. 
 • ​A tartós módszereket keresem:
  Azokat az alapelveket, amelyek évek múlva is megállják a helyüket, ezért érdemesek arra, hogy könyv formájában is megjelenjenek.
Így mondtam igent Patti és Bence felkérésére, hogy segítsek megszerkeszteni a könyvüket. Azok az értékek, amiket képviselnek, az a közösség, amit vezetnek, valamint nem utolsó sorban az üzleti eredmények, amelyeket alig néhány év alatt a közösségi média segítségével elértek, egyaránt hitelessé teszik őket számomra. Fiatalok, lendületesek, szerethetők, követhetők – igazi újgenerációs Vezetők, a közösségépítés és a tartalomgyártás szakemberei.

Akik ajánlják könyvünket...

ORAVECZ NÓRA

énmárka specialista, bestseller író

„Mit meg nem adtam volna azért 15 éve, ha ezt a könyvet a kezembe adták volna. Bence és Patti egészen elképesztő mélységekbe menve osztották meg a tapasztalatukat nemcsak arról, hogy mit is jelent énmárkát építeni, hanem arról is, hogy mire készülj fel lelkileg, ha erre az útra lépsz. 

Lassan 10 éve ismerem és támogatom őket a szakmai útjuk során, így biztosan állíthatom: példaértékűek, ha önazonosságról van szó, a könyv egy az egyben őket tükrözi. 

És hogy miért érdemes odafigyelni rájuk? 

Nos, akik ilyen magasságokba jutnak, a mélységet is ugyanilyen intenzíven tapasztalják meg, így szinte mindenre fel tudnak vértezni, ami az énmárkaépítéssel jár, így nem érhetnek meglepetések az úton.”

SZABÓ PÉTER

motivációs előadó, tréner

„Sokszor nem az kerül igazán sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán működő módszerekre vágysz az énmárka építésről, az Instagram vagy a TikTok világáról, legyen ez a könyv, amit elolvasol!”

WOLF GÁBOR

A Marketing Commando tulajdonosA

„Melyik vagy, amikor kézbe veszed ezt a könyvet?

1) Irigy, aki féltékenyen nézi ennek a párnak a sikereit?

2) "Hater", aki igazából magára mérges a tehetetlensége miatt, de kivetíti azokra, akik fel tudnak már mutatni valamit az életben?

3) Vagy örök tanuló, aki megbecsüli, ha valaki beleöl tízezer órát egy különleges üzleti képesség kifejlesztésébe, tökéletesítésébe és hajlandó azt megosz- tani veled egy pár óra alatt kiolvasható könyvben?

Ha ez utóbbi, akkor ki se engedd a kezedből ezt a könyvet! Igen, amit érzel, az igaz: a social média korában a személyes márka a leggyorsabb út a sikerhez. Járj azok nyomában, akik már kitaposták ezt az utat, és élvezd, ahová érkezel!”

ÉS A MI TÖRTÉNETÜNK....

Patti

“Amikor Bencével megismertük egymást és elkezdtünk beszélgetni az énmárkaépítésről szerzett tapasztalatainkról, akkor rögtön szembetűnő volt, hogy két külön nézőpontot képviselünk. 

A fókuszpontjaink máshol voltak, Bence a számokra, leghatékonyabb módszerekre fókuszált én pedig a belső utat és önazonosságot tekintettem a legfontosabbnak. Az addig megszokott, bevett módszerembe olyan, mintha beledobott volna egy bombát. 

Teljesen felkavartuk egymás állóvizét, majd felismertük, hogy micsoda erő van abban, hogy két külön nézőpontból vizsgáljuk meg az adott szituációkat. A könyvben is erre számíthatsz. Gyakorlatiasan, pro-kontra érvekkel minden tudásunk és tapasztalatunk benne lesz, hogy miként érdemes és nem érdemes énmárkát építeni.”

Bence

“Hogyha 2020-ban jöttünk volna ki ezzel a könyvvel, akkor a személyes márkaépítés mélységein kívül kizárólag az Instagram platformra helyeztük volna a hangsúlyt. 

Hálás vagyok, hogy nem így alakult, hiszen mára 3 év a TikTok-on, és kettőnknek több, mint 500.000 social követő tapasztalatát oszthatjuk meg. Imádtam a könyv elkészítésének folyamatát. Zoli külső szemként mindig a legjobb kérdéseket tudta feltenni, mi pedig Pattival úgy egészítettük ki egymást, ami hiszem, hogy egyedülállóvá tette ezt a könyvet. 

Az Énmárka, ahogy arról nem beszélnek… olyan gyakorlatias tudást ad át a TikTok-ról is, amelyre eddig nem volt példa Magyarországon. Ez a tudás a Brand Legends képzéseivel több száz diáknál bizonyított már.”
The Man Network Kft. © 2023. Minden jog fenntartva.