Halmi-Rusák Patrícia és Halmi Bence bemutatja:

Énmárka, ahogy arról nem beszélnek…

Fókuszban az Instagram és a TikTok

Sajátítsd el az énmárkaépítés titkait első, közös könyvünk segítségével!

2020-ban több év énmárkaépítés után fogalmazódott meg bennünk először a gondolat, hogy kellene írjunk egy könyvet…

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Az oka egészen egyszerű volt. Ekkorra minden létező könyvet elolvastunk, a legtöbb elérhető online és offline kurzuson részt vettünk, ám 1-2 üdítő kivételtől eltekintve nem akadt olyan, ahol azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást kaptunk volna énmárkánk felépítésével, valamint az Instagram és a TikTok platform használatával kapcsolatban.

Azt szerettük volna, hogy legyen mellettünk egy olyan ember, aki nem csupán több tízezer eladott könyv tapasztalatával rendelkezik, de megtestesíti célcsoportunkat és tud egy olyan ember fejével gondolkodni, aki csak most indul el a Social Media útján.
Így hozott össze minket a sors Nyíri Zoltánnal, aki könyvünk szerkesztője és egyben interjúztatónk lett az Énmárka, ahogy arról nem beszélnek… megírása során.

Hogy ő mit gondol a könyvünkről és munkásságunkról?

Nyíri Zoltán

Kommunikációs tréner, üzleti író, előadó
 • 40 körüli korosztály vagy?
  Akkor valószínűleg hozzám hasonlóan te is az iWiW-et vagy a MyVIP-et hagytad el a Facebookért a 2010-es évek elején.

 • 30+-os vagy?
  Akkor valószínűleg egyszerre Facebookozol és Instagramozol, váltakozó intenzitással és sikerrel.

 • A 20-as éveidben jársz?
  Akkor valószínűleg nem is érted, hogy lehetett élni valaha Insta és TikTok nélkül.

Bármelyik fenti csoportba is tartozol, biztos vagyok benne, hogy szeretnél hatékonyabban kommunikálni a közösségi oldalakon, ha ezt a könyvet a kezedbe vetted.

Én jelenleg a 10. könyvemet írom, és mindig két szempontot tartottam szem előtt:

 • A legjobbaktól szeretek tanulni:
  Ennek érdekében gyakorlatias, életből vett példákat gyűjtök folyamatosan értékesítőktől, cégvezetőktől, és ezeket gyúrom tananyaggá. 
 • ​A tartós módszereket keresem:
  Azokat az alapelveket, amelyek évek múlva is megállják a helyüket, ezért érdemesek arra, hogy könyv formájában is megjelenjenek.
Így mondtam igent Patti és Bence felkérésére, hogy segítsek megszerkeszteni a könyvüket. Azok az értékek, amiket képviselnek, az a közösség, amit vezetnek, valamint nem utolsó sorban az üzleti eredmények, amelyeket alig néhány év alatt a közösségi média segítségével elértek, egyaránt hitelessé teszik őket számomra. Fiatalok, lendületesek, szerethetők, követhetők – igazi újgenerációs Vezetők, a közösségépítés és a tartalomgyártás szakemberei.

Akik ajánlják könyvünket...

ORAVECZ NÓRA

énmárka specialista, bestseller író

„Mit meg nem adtam volna azért 15 éve, ha ezt a könyvet a kezembe adták volna. Bence és Patti egészen elképesztő mélységekbe menve osztották meg a tapasztalatukat nemcsak arról, hogy mit is jelent énmárkát építeni, hanem arról is, hogy mire készülj fel lelkileg, ha erre az útra lépsz. 

Lassan 10 éve ismerem és támogatom őket a szakmai útjuk során, így biztosan állíthatom: példaértékűek, ha önazonosságról van szó, a könyv egy az egyben őket tükrözi. 

És hogy miért érdemes odafigyelni rájuk? 

Nos, akik ilyen magasságokba jutnak, a mélységet is ugyanilyen intenzíven tapasztalják meg, így szinte mindenre fel tudnak vértezni, ami az énmárkaépítéssel jár, így nem érhetnek meglepetések az úton.”

SZABÓ PÉTER

motivációs előadó, tréner

„Sokszor nem az kerül igazán sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán működő módszerekre vágysz az énmárka építésről, az Instagram vagy a TikTok világáról, legyen ez a könyv, amit elolvasol!”

WOLF GÁBOR

A Marketing Commando tulajdonosA

„Melyik vagy, amikor kézbe veszed ezt a könyvet?

1) Irigy, aki féltékenyen nézi ennek a párnak a sikereit?

2) "Hater", aki igazából magára mérges a tehetetlensége miatt, de kivetíti azokra, akik fel tudnak már mutatni valamit az életben?

3) Vagy örök tanuló, aki megbecsüli, ha valaki beleöl tízezer órát egy különleges üzleti képesség kifejlesztésébe, tökéletesítésébe és hajlandó azt megosz- tani veled egy pár óra alatt kiolvasható könyvben?

Ha ez utóbbi, akkor ki se engedd a kezedből ezt a könyvet! Igen, amit érzel, az igaz: a social média korában a személyes márka a leggyorsabb út a sikerhez. Járj azok nyomában, akik már kitaposták ezt az utat, és élvezd, ahová érkezel!”

ÉS A MI TÖRTÉNETÜNK....

Patti

“Amikor Bencével megismertük egymást és elkezdtünk beszélgetni az énmárkaépítésről szerzett tapasztalatainkról, akkor rögtön szembetűnő volt, hogy két külön nézőpontot képviselünk. 

A fókuszpontjaink máshol voltak, Bence a számokra, leghatékonyabb módszerekre fókuszált én pedig a belső utat és önazonosságot tekintettem a legfontosabbnak. Az addig megszokott, bevett módszerembe olyan, mintha beledobott volna egy bombát. 

Teljesen felkavartuk egymás állóvizét, majd felismertük, hogy micsoda erő van abban, hogy két külön nézőpontból vizsgáljuk meg az adott szituációkat. A könyvben is erre számíthatsz. Gyakorlatiasan, pro-kontra érvekkel minden tudásunk és tapasztalatunk benne lesz, hogy miként érdemes és nem érdemes énmárkát építeni.”

Bence

“Hogyha 2020-ban jöttünk volna ki ezzel a könyvvel, akkor a személyes márkaépítés mélységein kívül kizárólag az Instagram platformra helyeztük volna a hangsúlyt. 

Hálás vagyok, hogy nem így alakult, hiszen mára 3 év a TikTok-on, és kettőnknek több, mint 500.000 social követő tapasztalatát oszthatjuk meg. Imádtam a könyv elkészítésének folyamatát. Zoli külső szemként mindig a legjobb kérdéseket tudta feltenni, mi pedig Pattival úgy egészítettük ki egymást, ami hiszem, hogy egyedülállóvá tette ezt a könyvet. 

Az Énmárka, ahogy arról nem beszélnek… olyan gyakorlatias tudást ad át a TikTok-ról is, amelyre eddig nem volt példa Magyarországon. Ez a tudás a Brand Legends képzéseivel több száz diáknál bizonyított már.”

Kezdd el Te is a tudatos énmárkaépítést könyvünkkel

9.980 Ft-os áron!

+ 1.500 Ft szállítási díj Magyarország területén
Szállítási idő: 1-3 munkanap

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!
Ha most  vásárolsz, az alábbi bónuszban részesítelek INGYEN!

0-tól a 200K+ követős céges TikTok profilig Shelby Rent esettanulmány

Tekints be a kulisszák mögé, hogyan futtattam fel autókölcsönző vállalkozásomat a TikTok-on!

A VIP csomag részeként ebben a BÓNUSZ videókurzusban semmit nem tartok vissza, és lépésről lépésre megmutatom, hogyan értünk el 230.000 TikTok követőt, 18.000 YouTube feliratkozót, 14.000 Instagram követőt, 5.000 fős email listát, közel 50.000.000 Ft bevételt és miként értékelték a Shelby Rent brandet 90.000.000 Ft-ra a cég indulását követő 16. hónapban. Ez nem más, mint egy mesterterv amit lemásolhatsz a következő terméked vagy vállalkozásod piaci bevezetésére!

Értéke: 60.000 Ft

Egy ilyen összeget igazán megéri saját magadba fektetni, nem?

Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel többre vagy képes, mint gondolnád! :)

Sok sikert:
Patti és Bence

Van kuponkódod?

Termék Ár (bruttó)
9 980 Ft
6 980 Ft
19 960 Ft
29 940 Ft
13 980 Ft
20 940 Ft
4 980 Ft
9 960 Ft
14 940 Ft
+ 1.500 Ft szállítási díj.
Egy rendelés során maximum 3 könyv vásárlása lehetséges.

1. lépés: Megrendelő adatai

 2. lépés: SZÁLLÍTÁSI, SZÁMLÁZÁSI adatok

 Cég Adatok (Nem kötelező)

 Számlázási cím

SZÁLLÍTÁSI cím

 3. lépés: Fizetés

Kijelentem, hogy az ÁSZF-ben foglaltakat megismertem és elfogadom
Kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat megismertem
Termék Ár (bruttó)
Dynamically Updated $XX.00
+ 1.500 Ft szállítási díj
A rendelés leadásával fizetési kötelezettséged keletkezik
© 2024. Minden jog fenntartva.

A könyv elolvasása nem garantálja, hogy a megrendelő sikeres brandépítést fog megvalósítani, valamint nagy követőszámmal rendelkező közösségi médiaprofillal fog rendelkezni, továbbá azt sem, hogy a megrendelő bevételeiben, jövedelmében, gazdasági eredményességében bármilyen – akár átlagos, akár kimagasló – pozitív változás fog bekövetkezni, mivel ezek megvalósulása számos körülménytől függ, amelyekre a szolgáltatónak semmilyen ráhatása nincs. Ekként ezek tekintetében a szolgáltató semmilyen helytállási kötelezettséget, jótállást, felelősséget nem vállal, a szolgáltatót ezzel kapcsolatosan eredményfelelősség nem terheli, a fentiek elmaradása nem minősül hibás teljesítésnek.